top of page
Ecoservice.jpg

Over ons

Al decennia zijn we uw specialist voor bodem & gewas. Onze kennis ligt verankerd in onze vertegenwoordigers:

IMG_2165.jpg

Paul de Clerck

Oost-Zeeuws-Vlaanderen

IMG_2192.jpg

Rob Lucieer

West-Zeeuws-Vlaanderen

IMG_2225.jpg

Rinus Kunst

Overige gebieden

Samen met een team van enthousiaste medewerkers en modern materiaal gaan wij dag en nacht op pad om onze klanten te voorzien van uitmuntend loonwerk en hoge kwaliteit meststoffen.

Ontstaan van AgriService Zeeland

AgriService Zeeland vindt zijn oorsprong in het akker- en veehouderijbedrijf van Adrie Kunst waar hij in 1963 mee is gestart. Nadat Rinus Kunst zijn intrede in het bedrijf heeft gedaan, is hij zijn focus gaan leggen op het uitvoeren van loonwerkzaamheden en de handel in bemestingsproducten. Vanwege de aanhoudende groei en het marktpotentieel voor meststoffen is in 1994 gestart met een eigen verkooporganisatie. Ondertussen beschikt AgriService Zeeland over jarenlange ervaring, vakbekwame medewerkers en een modern machinepark. Onze vertegenwoordigers en machinisten zorgen samen voor het optimaal uitvoeren van loonwerkzaamheden en het leveren van bemestingsproducten aan onze klanten. 

Wat doet AgriService Zeeland?

Wij bieden onze klanten praktische oplossingen en producten voor een optimale bodemconditie en hoge gewasopbrengst. De basis hiervoor wordt gelegd door onze vertegenwoordigers. Zij weten precies wat bodem en plant nodig hebben. Door ons brede scala aan producten en diensten kunnen we ieders wens correct invullen en is maatwerk mogelijk. Uw bodem en gewas zijn immers uniek. Vervolgens worden de producten en diensten in nauw overleg met onze klanten door ons topteam geleverd en uitgevoerd. Wij beschikken hiervoor over een modern machinepark dat voorzien is van de laatste technieken en een zeer hoge capaciteit kan leveren. Vanzelfsprekend worden deze moderne machines door kundige en bekwame chauffeurs en machinisten bediend.

Meer informatie

Wilt u meer weten?

bottom of page