top of page

Acerca de

IMG_2394.jpg

Werken bij

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf waar de medewerkers tellen. Onze activiteiten bestaan uit het leveren van meststoffen, uitvoeren van loonwerkzaamheden en transporteren van zowel vaste als vloeibare producten. Binnen het bedrijf heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en bieden wij medewerkers de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en groeien. We hebben een leuk en enthousiast team van collega’s waarmee we iedere dag gezamenlijk de schouders er onder zetten.

Hou je van een uitdaging, van afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Wij bieden ook mogelijkheden en plaatsen voor stages, afstudeeropdrachten en leerwerktrajecten.

CHAUFFEUR LANDBOUWVOERTUIGEN M/V

Als chauffeur landbouwvoertuigen ben je verantwoordelijk voor diverse loonwerkzaamheden met trekkers, zelfrijders en grondverzetmachines. Naast deze werkzaamheden assisteer je de werkplaats met het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden. Hou je van een uitdaging, van afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op deze functie!

Benieuwd naar vacatures bij ons zusterbedrijf?

bottom of page