Acerca de

IMG_2394.jpg

Werken bij

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf waar de medewerkers tellen. Onze activiteiten bestaan uit het leveren van meststoffen, uitvoeren van loonwerkzaamheden en transporteren van zowel vaste als vloeibare producten. Binnen het bedrijf heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en bieden wij medewerkers de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en groeien. We hebben een leuk en enthousiast team van collega’s waarmee we iedere dag gezamenlijk de schouders er onder zetten.

Hou je van een uitdaging, van afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren. Wij bieden ook mogelijkheden en plaatsen voor stages, afstudeeropdrachten en leerwerktrajecten.

Administratief medewerker

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste, administratieve duizendpoot. EcoService Europe is actief in nationaal en internationaal transport van vloeibare en vaste producten. Daarnaast handelen wij in (kunst)meststoffen en dragen we zorg voor het uitvoeren van diverse loonwerkzaamheden in de agrarische sector. Binnen ons bedrijf bieden wij deze uitdagende baan aan met veel afwisseling in een gezellig team.