top of page
field-of-rye-wheat-of-field-9Z77NPX.jpg

Bemestingsadvies

Onze vertegenwoordigers zijn zeer ervaren en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gewassen en bemesting. Aarzel niet en kies ook voor optimale opbrengst! Wij bieden u gratis bemestingsadvies aan. Het doel van onze advisering is om uw gewasopbrengsten te verhogen en uw bodem in topconditie te krijgen en te houden. Een bijkomend voordeel is dat onze vertegenwoordigers uw plaatsingsruimte zeer precies kunnen beoordelen en op kunnen vullen.

DJI_0996.JPG

We kunnen voor u het verschil maken!

Op dit perceel is in dezelfde week gezaaid en zijn dezelfde bespuitingen gedaan. Het verschil? Het linker perceel is gekilverd, gedraineerd en heeft exact de meststoffen gehad die het nodig heeft. Mogen we voor u het verschil maken?

Bij een goed bouwplan hoort een goed bemestingsadvies

Beslissingen op het gebied van teelt en bemesting hebben grote gevolgen voor de opbrengst en kwaliteit van uw producten. Iedereen komt soms voor verrassingen en uitdagingen te staan! Wij ondersteunen u graag bij het nemen van deze beslissingen. Dankzij onze jarenlange ervaring met uiteenlopende teeltprocessen kunnen wij knelpunten snel inventariseren en daarin oplossingen aanbieden.

Beste rendement

Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste beslissingen om valkuilen te vermijden. Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

IMG_2165.jpg

Paul de Clerck

Oost-Zeeuws-Vlaanderen

IMG_2192.jpg

Rob Lucieer

West-Zeeuws-Vlaanderen

IMG_2225.jpg

Rinus Kunst

Overige gebieden

bottom of page